Trabzon Maçının Ardından....

Belkide trabzona galibiyete en çok yaklaştığımız maçta yine olmadı başaramadık bir nevi galatasarayın kadıköy fobisi gibi bir hal aldı bu iş ne kadar iyi olursak olalım bir türlü yenemiyoruz biz bu trabzonu birgün hiç kimsenin ümidiğinin olmadığı bir anda yenecekmişiz gibi bir his var içimde (Bknz.40 Sene sonra Kadıköyde Fenerbahçeye koymamız) Umarım bi 40 sene de bunun için beklemeyiz.

Maç aslında tahmin ettiğim gibi geçti öne geçtik yaslandık yavas defansın arasına atılan hızlı bir top ve gol lig başladı 4 hafta geçti hala bu sorunu çözemedik umarım bu milli maç arasında bi çözüm bulunur bu duruma yoksa harbiden artık kabak tadı vermeye başladı bu iş. Ben yazmaktan bıktım onlar aynı hataları yapmakyan bıkmadı.

Son bir sozde Ertuğrul hocama hocam iyi adamsın hoş adamsında ya Allahını seversen su 4 duduklere karşı bırak takım kazanmak için oynasın bağlama çoçukların elini ayağını takılsın kafalarına göre diğerlerine karşı nasıl oynuyorlarsa öyle oynasınlar inan alayını cizeriz bunların gecen sene beşiktaş maçı bu sene trabzon maçı hep 1 puan iyidir mantığı yüzünden gitti yapma gozunu seveyim kanser etme bizi.

0 yorum:

Yorum Gönder