Bursasporumuz vs. Trabzonspor






3 Haftadır Eğitim Dolaysıyla Erzurumda Kamptan olduğumuzdan dolayı ilk defa bu sene trabzondaki bursa maçını kaçıracam o yüzden içimde bi burukluk var.
Maça Gelecek olursak trabzon çok karışıktı hafta içi dün akşam alınan touluse galibiyeti biraz moralli düzeltsede yinede bizim maça buyuk basklı altında çıkacaklarını düşünüyorum.
Trabzonda mutsuz olduğu belli olan ve kendini kovdurmak için şimdiden yol yapmaya başlayan Egemen muhtemelen yedek başlıyacak maça.
Bu durumda Giray ve song ikilisi yan toplarda ve adam paylaşımında birlikte oynamadıklaır için ciddi sıkıntılar yaşıyabilir Ali Tandoğanın ve Ozan İpekin mümkün olduğunca cok orta yapıp turgay ve sercan ikilisinin pozisyona girmesini sağlaması lazım eğer yan toplarda etkili olabilirsek trabzonun bu defansına turgay yada geriden gelecek supriz adamlarla mutlaka gol atarız.
Aslı onemli konu gol attıktan sonra ne yapacağımız ertuğrul hoca yine takımı geri yaslarsa o zaman işte sıkıntı baslar.Tamam trabzonun forvet elemanları okuzdur ,kazmadır biraz zor gol atar ama orta sahasıda o oranda kalitelidir eğer golu attıktan sonra geri yaslanırsak colman,alanzinho gibi adamlar daha cok bizim kalenin önünde dolaşmaya başlar ve yavaş defansın arasına atıllacak hızlı toplarla mutlaka golu yeriz.
O yuzden skor kac kac olursa olsun surekli onde basarak orta saha adamlarının ileri cıkmasını bi sekilde onlememiz lazım golu once bizde yesek onde bastığımız surecen bu trabzona mutlaka gol atarız.
Umarım yine trabzon sendromu yasamadan 3 puanı cebimize koyup doneriz geri ama içimden bir his 2/2 yada 1/1 berabere bitecek diyor hadi hayırlısı.

GÜLDÜR YÜZÜMÜZÜ BURSA!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yuh diyorum başka birşey demiyorum ne dediysen o olmuş rıdvan bokunu yesin senin :)

Adsız dedi ki...

Harbiden he :) Hafta sonu milli maçlara bir kupon yap abi :)

Yorum Gönder