Bursaspor 2009/2010 Sezonu

Her Sezon yeni başlangıçlar yeni umutlar için önemlidir bizler için.Bazen olmadık hayallere dalar real madridle ispanyada oynarız bazen lig basşlamadan nasıl kümede kalırız hesaplarına dalarız. Bu sene turkiyedeki futbolsevelerin ortak beklentisi bursasporumuzun ligin flash takımı olacağı yönünde flas takım olmak nasıl bir kavramdır yada ligi kacıncı bitiren flash takım olabilir orasıda cok bilinmeyenli bir denklemdir aslında.Benim beklentilerim bu sene 5 ile 8 ncilik arasında biryerlerde oluruz sezon sonu puan tablosunda 8 nciliğin altında kalırsa bu takım başarısızdır 5 ncilikten yukarda bitirirse harbiden flash takım oluruz.
Kadro olarak baktığımızda kalede ivankov,yavuz,ceyhun üçlüsü yeterli olur ligi goturebiliriz bu ucluyle
Defans hattına baktığımızda Gobekte sorun yasamasakta sag ve sol bekler icin elimizde alternatif yok Allah gostermesin (Tahtaya vuralım ne olur ne olmaz) Ali Tandoğan yada Mustafa Keçeliden biri sakatlansa kanadı kırık kus gibi oluruz cok dua ederiz top bizim yarı sahaya gecmesin diye tribunlerde . Isin asıl duşundurucu yanı bir kulubun sevenleri Mustafa Keçeli gibi orta sınıf bir futbolcuya birsey olmasın diye cumbur cemaat dua etmeye cıkıyorsa sanki bir yerlerde bir terslik var gibi geliyor bana.Kulubun finansal durumu iyi olmayabilir hatta sercan ve volkan şen gibi geleceği parlak takıma cok katkı koyabilecek oyuncularda elde tutulmuş olabilir ama bu kadar insanı Mustafa Keceliye mecbur bırakmaya kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum. Gidip kimse sizden avrupanın onemli kuluplerinde oynuyan bir sol bek istemiyor 21/22 yasında bankasyada yada 2 ligde forma giyen kaliteli ramazan sal ayarında bir sol bek bulmak zor olmasa gerek.

Orta Sahada ve forvet hattında sadece sol kanatta eren albayrak gecen sene sercanla volkan şen'in yaptığı patlatamayı bu sene yapamazsa problem yasıyabiliriz uzun lig maratonunda ama yinede ortasahamızda gercekten kaliteli bir cok oyuncu mevcut orta saha rotasyonu icinde onada cozun bulabilir ertugrul hoca.

Umarım 2009/2010 Sezonu ilerde iyi hatırlamak isteyecegim sezonlardan biri olur camiamımıza hayırlı olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder