BURSASPOR HAYATTIR!


Guzel bir kampanya organize edilmiş hem destek olmak hemde burdan duyurup milletin destek olmasını sağlamak boynumuzun borcudur.Kampanya acıklması şu şekilde ;
Bursasporum.com aracılığı ile Bursasporlu taraftarlar Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor.
"Bursaspor Hayattır" kampanyası ile birlikte Bursa Devlet Hastanesi için 29 bin TL bedelinde modern, tam donanımlı “Bursaspor Odası“nı Bursa halkının hizmetine sunmak amaçlanmaktadır. Yapılacak bu oda da Bursalı hemşehrilerimiz hepimizin emeği olan Bursaspor odasında en iyi şekilde hizmet alacaklardır.
Bursa Devlet Hastanesi Başhekimi Mete Ekşioğlu, hedeflenen oda sayısının 300 olduğunu, bugüne kadar maalesef 18 odanın tamamlanabildiğini belirtti. Bu noktada Bursalılar'a çok büyük görev düştüğünü ve Bursaspor taraftarlarına bu duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
2.5 milyon nüfusa ulaşan Bursamız'da hastanemiz imkanları karşılamamaktadır. Bir gün hepimizin yolunun düşebileceği bu oda için elimizden gelen desteği vermeliyiz.
Kampanya için banka hesap numaraları:
Bursa Memleket Sağlık Hizmetleri
Türkiye İş Bankası /Yeniyol Şubesi
797 400 (TL HESABI)
163 157 (AVRO HESABI)
163 142 (DOLAR HESABI)
Not: Kalan meblağ hakkında bankadan anlık bilgi alınacaktır. Kampanyaya dahil olan kişilerin isimleri (İzne bağlı olmak kaydıyla) açıklanacaktır. Banka dekontlarını tarafımıza yollamak isteyen renktaşlarımız bursasporhayattir@bursasporum.com mail adresine yollayabilirler. Kampanyaya her türlü kurum-kuruluş, dernekler, oda birlikleri katılabilirler.
Bursasporum.com (YÖ)

0 yorum:

Yorum Gönder