Erton Fejzullahu

Az çok benim yazılarımı forum alanında,köşe yazılarında takip edenler cok iyi bilir bu ismi ilk 8 ay önce bahsetmiştik Fejzullahu dan.

Ismindende anlaşılacağı üzere Boşnak müslüman bir ailenin çoçuğudur kendisi. Fc Kopenhag Altyapısındayken 2005 yılında 16 yaşındayken yetenekleri keşfedilir ve a takıma alınır 2 sene boyunca kendini tam olarak ispat edemesede Kopenhag ta İsveç takımı Mjallby 18 yaşındayken transfer eder kendisini.Geçen seneyi 16 golle kapatınca benimde dikkatimi cekti ve takip etmeyen başladım bu adamı .
Mevki Olarak sağ açık,sol açık,forvet arkası forvet nereye koyarsan orda sırıtmadan oynar inanılmaz bir hızı var ve tabiki enson tanjuda gördüğümüz muthiş bir onsezi ve poziyon alma kabiliyeti.Her iki ayağı kullanabiliyor,kafa toplarına hakim,Uzaktan isabetli şutlara sahip lafın jısası komple bir futbolcu.
Sercan'ın ismi başka takımlarla anılmaya başladığı zaman rahatlıkla sercanın yerine doldurabilir hatta ondan 1/2 gomlek ustun futbolcudur diye bahsetmiştim kendisinden O zaman 50/100 bin euro versek rahatca alırdık bu adamı piyasası yoktu o zamanlar .

Bu sezonda beni yanıltmadı 16 maçta 18 gol 5 asist gibi bir rakama ulaşınca artık keşfedilmemesi garip olurdu ve 400 bin euroya 2 hafta önce Hollandanın küme düşme mücadelesi veren 2.sınıf takımlarından Nijmegene geçti.

Muhtemelen sene sonunda değerini enaz 10 'a katlar 4 milyon eurodan aşağıya kapıyı açmaz nijmegen.Aslında sercan'ın satışı gündeme gelmese sercan kaldı gerek yok diye avutuyordum kendimi ama sercanda satılırsa lig başlamadan niye almadık madem bu adamı diye çok hayıflanırız.

Kulube önerdiğimiz her futbolcu alınacak diye birşey yok ama enaızndan 1/2 mac kendileri izlese dikkate alsa sanki yüreğimiz bu kadar yanmaz bu kaçan balıklara.

Yeni İbrahimovic diye çok futbolcunun adı geçti ama bence Zlatan olabilecek tek adam Fejzullahu'dur hayırlı olsun Nijmegene cok buyuk is basardılar gercekten.

0 yorum:

Yorum Gönder