U-20 Dünya Şampiyonası Ve Gana U-20 Milli Takımı

Gunahıyla sevabıyla U-20 dünya şampiyonası geride bıraktık. dunyanın gozunu cevirdigi gelecegin yıldızlarının keşfedilmesi acısından önemli bir turnuvaydı umarım bizim kuluptende birileri takip etmistir.

Gana'nun 1990 -1991 kuşağı senelerdir gelen basarısını burdada devam ettirdi gercekten cok iyi jenerasyon yakaladı Gana bundan sonraki senelerde bu jenerasyonun meyvelerini yemeye devam edecektir.Suan U-20 dunya şampiyonluğunu alan kadro U-15 ,U-16 ve U-17 seviyelerindede butun kupaları toplamıstı aynı sekilde bu dunya kupasınıda kazandılar. bir sonraki dunya kupasında Bu jenerasyon yavas yavas Gana Milli Takımında yer almaya baslayınca dunya capında ses getirecek daha buyuk basarılara imza atması muhtemeldir. Bu takımdaki butun oyuncuların daha simdiden transfer edilip ilerde dunya yıldızı olmaya aday bu kara adamların hem etinden hem sutunden faydalanmak gerekir..
Bunun farkında olan avrupalı kulupler simdiden harekete gecti ve milan turnuvanın gol kralı ve en değerli oyuncusu secilen Adiyah Norvec'in fredikstad takımından bir hafta önce transfer etti ama hala kendi ulkesinde yada avrupanın dusuk liglerinde oynuyan bircok oyuncusu mevcut bu kadronun bunları zaman buldukca bu blogda tanıtmaya calısacam enazından o oyuncular icinden alınabilecek 2-3 oyuncu gelecek adına buyuk bir kazanc olacaktır.

1 yorum:

emosimo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder