Fiyasko

Ramazan geldi bizimkiler ayık kafa gezince aslında iyide yönetiyorlamıs bu kulubu diye düşünmeye başlamıştımki hemen dur biz daha burdayız düşüncelerin değişmesin babında ters bir salvo yedik dun sabah.

Şu resmi ajanslara servis ettikten sonra eğer o futbolcuyu transfer edemiyorsan hickimse bana sistem kapandı masalını anlatmasın.Kocaelispor dün transfer yapabiliyorsa ve bu fifadan kabul ediliyorsa Bursaspor'un yaptığı transferde bir şeklilde kabul edilirdi kocaelispor kadar nazımız gecmezmi yani fifaya.

Meşhur bir atasözü vardır Allah sevdiği i kuluna önce eşeğini kaybetirir sonrada buldururmuş diye o kadar çok isyan ettik şu bursaspor yuzunden Allah'a sanırım sevdiği kulları kategorisinden çıktık önce eşeği bulup sonra kaybetiyoruz düzgün olan bir yer yok anlıyacağınız herşey tersine.

Aslında hiç transfer yapılmasa Pearce hiç gelmese gördüklerimiz bir rüya olsa sabah uyansak bu kadar dokunmazdı belki bunyeye bu kadar sinir ve stres yaratmazdı durduk yere.Tamam Pearce bi Abidal Bi Ramos değil ama su mevcut sartlarda alınabilecek en iyi sol kanat oyuncusu bunu başarmışın adamı kutsal topraklara getirip formayı giydirmisin son vuruşuda yapın gol olsun tribunler ayağa kalksın..

Israr edilse biraz pesi kovalansa muhakkak biterdi bu transfer dün avrupadan turkiyeden birçok kulup transfer yaptı ozel izinle sanırım başka sorunlar var başkanın prensiplerine(!) aykırı. Nedeni niçini muhim değilde prestij ,imaj anlamında cok seyler alıp goturduğu gerçek.Kulubu yonetenlerin vardır bi bildiği deyip Lafı fazla uzatmayalım bu saatden sonra taraftar olarak ne desek ne soylesek boş daha çekilecek cilemiz varmış demekki .

Şarkıdada dediği gibi bizede birgün kader güler güler inşallah.

0 yorum:

Yorum Gönder