Ligin ilk haftaları zor olmuştur her zaman bizler için genelde beraberliklere aboneyizdir ilk maçlarda aslında sezonun bir nevi aynasıdır ilk maçta alınan sonuç.
İlk maçı kazanıp kötü geçen bir sezonumuzu hatırlamıyorum geçen sezon olduğu gibi bu senede galibiyetle başladık umarım devamıda enazından geçen sezonki çizgide olur.
Sahada yeni transferlerden 3 isim vardı Zapo,Turgay,Hüseyin. Bu üçlüden en dikkat çeken isim şüphesiz zapoydu batalla ve ivan ergici henuz gormedik ama bu senenin en yararlı transferi olacak gibi duruyor opsiyon hakkıda bizde olduğuna göre gerçekten seneler sonra sağlam bir savunmacı bulduk galiba.
Ivankov ve ömer geçen seneyi mumla aratdılar ilk maçlarında ivankovda geçen seneden beri takip ettiğim bir hantallaşma var çok ağır kalıyor pozisyonlarda tamamı yaşı artık 30 kusurlarda kalkıp 22/23 yaşındaki gibi atletik olmasını beklemiyoruz haliyle ama kendisi sanırım yaşının farkında değil bu saatden sonra 18 dışına çıkmasını yasaklamalı ertuğrul hoca yoksa çok böyle pozisyonlar goruruz bu sene kalemizde .
Ömer'de her sene 1 yaş daha yaşlanıyor geçen sene bu belli olmasada bu sene bariz bi şekilde bu durum belli çok adam kaçırıyor çok yavaş kalıyor takımı için önemli bi değerdir tecrube bakımından ömer buna katılırım ama bence bu sene defansın göbeği için olumlu sinyaller vermiyor.
Sağ kanatda Ali tandoğan ve Mustafa Keçeli yine takımın iyilerindendi umarım nazara gelmezler.
Orta sahanın ortasındaki Huseyin ve Bekir Ozan'ın genelde defanisf ozellikte olması pozisyon ve hucum organizyonlarında ciddi sıkıntılara yol açtı.Futbolda genel kuraldır gobekteki iki oyuncunun birinin ofansif ,birinin defansif ozelliklerinin iyi olması gerekir takım yapılanmasında bu dengeyi sağlayamazsanız başarılı olma şansınız düşüktür. İki oyuncunuzda ofansif ozellikte olursa orta sahanız yol geçen hanı olur çok poziyon veririsiniz iki oyuncunuzda defansif ozellikte olursa poziyon bulmada sıkıntı yaşarsınız bu maçta olduğu gibi.
Batalla'nın takıma katılmasıyla bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum batalla-Bekir ozan ikilisi şuanki mevcut yapıda ideal ikili olacak gibi duruıyor.
Orta Gobegin poziyon uretme kısır kalmasından dolayı butun iş kanatlardaki Volkan Şen Ve Ozan İpek'e düşüyordu gol bulma anlamında Allahtan ikiside günündeydi ve yaptıkları guzel ortalarla galibiyeti getirdiler.
İlerde Sercan her zamanki gibiydi golde topu alışı bitirişi bana ibrahimovici anımsattı beklemedik zaman beklenmedik yer beklenmedik vuruş bi nazar boncuğuda sercana takalım.
Lige 3 puanla başlamak puan anlamında guzel olsada rakibin son 25 dakikayı 10 kişi oynadığını unutmamak lazım.Bikaç bölgesi haric takımda aksayan taraflar çok bu yüzden işin açıkcası ilersi için çok ümit vermedi takım bana umarım yeni alınan oyuncular olumlu katkı koyarlar takıma ve ilerleyen haftalarda daha derli toplu bir takım izliyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder